2016-04-12 09:00

2016-04-12 09:00

Fixa stängsel innan en olycka sker

ÅMÅL: Det är brådis

Till ansvariga i Åmåls kommun: Läs stängsellagen. Om jag har fattat lagen rätt, ska det finnas staket mot järnvägsspår i tättbebyggt område. Fixa detta innan en olycka sker. Området det gäller sträcker sig från PD-huset till reningsverket, om ni inte visste detta.

Nya staket på våra broar, jo, jo, men det är mer brådis att ordna mot järnvägen. Jag har kämpat över sju år med detta.

Till ansvariga i Åmåls kommun: Läs stängsellagen. Om jag har fattat lagen rätt, ska det finnas staket mot järnvägsspår i tättbebyggt område. Fixa detta innan en olycka sker. Området det gäller sträcker sig från PD-huset till reningsverket, om ni inte visste detta.

Nya staket på våra broar, jo, jo, men det är mer brådis att ordna mot järnvägen. Jag har kämpat över sju år med detta.

  • S-A Harén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.