2016-03-19 06:00

2016-03-19 06:00

Ställ tillbaka rollatorn

NYCKEL?

Du som har tagit min (landstingets) rollator från ett låst cykelrum på Malmgatan 9: Kanske är det ett misstag, i annat fall är det stöld.

Jag hoppas du ställer tillbaka den. Du har ju tydligen nyckel.

Skulle du vilja be om ursäkt så har PD min adress.

I.E

Jag hoppas du ställer tillbaka den. Du har ju tydligen nyckel.

Skulle du vilja be om ursäkt så har PD min adress.

I.E

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.