2015-11-24 06:00

2015-11-24 06:00

Bidra genom att handla i Åmål

UTBUD: Lyckats bra med att fylla lokaler

Svar

Svar till ”Less på Åmåls butiker”: Att Säffle skulle vara ”bättre” än Åmål när det gäller butiker, finns det nog delade meningar om. Åmåls fastighetsägare och butiksägare kämpar med näbbar och klor för att Åmåls centrum inte skall hamna i samma läge som Säffle. Vi har lyckats ganska bra med att fylla alla tomma butikslokaler.

När du skriver att vi inte skulle ha en affär i Åmål som säljer barnkläder så har du fel. Family House, som öppnade för två månader sedan, har ett förhållandevis ganska bra sortiment av barnkläder.

Om du vill att Åmåls centrum skall se ut som Säffles centrum gör, så kan du naturligtvis fortsätta att åka till Karlstad och göra dina inköp. Men vill du att Åmål skall ha ett levande centrum med butiker med mera, så kan du bidra till detta genom att handla i Åmål.

Du är hjärtligt välkommen in till oss och till övriga butiker, inklusive alla fina matbutiker vi har här i Åmål, vår hemkommun – och din.

Svar till ”Less på Åmåls butiker”: Att Säffle skulle vara ”bättre” än Åmål när det gäller butiker, finns det nog delade meningar om. Åmåls fastighetsägare och butiksägare kämpar med näbbar och klor för att Åmåls centrum inte skall hamna i samma läge som Säffle. Vi har lyckats ganska bra med att fylla alla tomma butikslokaler.

När du skriver att vi inte skulle ha en affär i Åmål som säljer barnkläder så har du fel. Family House, som öppnade för två månader sedan, har ett förhållandevis ganska bra sortiment av barnkläder.

Om du vill att Åmåls centrum skall se ut som Säffles centrum gör, så kan du naturligtvis fortsätta att åka till Karlstad och göra dina inköp. Men vill du att Åmål skall ha ett levande centrum med butiker med mera, så kan du bidra till detta genom att handla i Åmål.

Du är hjärtligt välkommen in till oss och till övriga butiker, inklusive alla fina matbutiker vi har här i Åmål, vår hemkommun – och din.

  • Tomas och Lisa på Family House, i Åmål

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.