2015-11-17 06:00

2015-11-17 06:00

Efter festen - inte kul

ANSVAR: Respektlös nedskräpning

Fest är kul! Inte alltid.....

Tycker vi som nu har två stora, blå säckar som är fulla med ölburkar, flaskor, plastglas med mera slängda på tomten. För någon vecka sedan var det en säck. Efter denna helg, är det två.

För oss är det självklart att ta ansvar för vårt eget skräp/avfall och sortera, slänga eller panta på rätt ställe. Oerhört respektlöst att förvänta sig att ”någon annan” ska ta ansvar för detta som nu lämnats kvar efter någons festliga kväll.

Dessutom ser det tråkigt och skräpigt ut för alla som går förbi.

Säckarna står kvar.

Grannarna på Hesselbomsvägen

Fest är kul! Inte alltid.....

Tycker vi som nu har två stora, blå säckar som är fulla med ölburkar, flaskor, plastglas med mera slängda på tomten. För någon vecka sedan var det en säck. Efter denna helg, är det två.

För oss är det självklart att ta ansvar för vårt eget skräp/avfall och sortera, slänga eller panta på rätt ställe. Oerhört respektlöst att förvänta sig att ”någon annan” ska ta ansvar för detta som nu lämnats kvar efter någons festliga kväll.

Dessutom ser det tråkigt och skräpigt ut för alla som går förbi.

Säckarna står kvar.

Grannarna på Hesselbomsvägen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.