2015-11-06 06:00

2015-11-06 08:18

Manifestationen borde fått egen plats i tidningen

HALLOWEENFOTO: Inte helt harmlöst

Oförberedda

I artikeln i PD tisdag 27/11 kunde det lätt uppfattas att både manifestation och hallowenparad skedde samtidigt. Det hade varit bättre om PD, som Ove Rydh själv påpekar i nämnda tidnings nästa nummer, gett manifestationen en egen plats.

Jag håller helt med Carina A om att fotot var ytterst olämpligt och med händelsen i Trollhättan i tydligt minne blev inte bilden harmlös. Det hade inte gått en vecka efter överfallet där en person, hallowenutklädd och med just stickvapen, stack ner flera personer.

Personerna på bilden ser i och för sig inte hotfulla ut (ingen kritik mot dem) men det hade varit lättare för mig att se bilden som harmlös utan denna fruktansvärda gärning i färskt minne.

Jag har inget emot att vi har en hallowenparad i Åmål och jag har de senaste åren haft besökare, utklädda till oigenkännlighet som frågat ”bus eller godis” vid min dörr och när de kommer till mig får de både ”godis och bus”. Buset överraskar dem för det är de helt oförberedda på och det är jätteroligt.

Ingegerd Åhlstedt

I artikeln i PD tisdag 27/11 kunde det lätt uppfattas att både manifestation och hallowenparad skedde samtidigt. Det hade varit bättre om PD, som Ove Rydh själv påpekar i nämnda tidnings nästa nummer, gett manifestationen en egen plats.

Jag håller helt med Carina A om att fotot var ytterst olämpligt och med händelsen i Trollhättan i tydligt minne blev inte bilden harmlös. Det hade inte gått en vecka efter överfallet där en person, hallowenutklädd och med just stickvapen, stack ner flera personer.

Personerna på bilden ser i och för sig inte hotfulla ut (ingen kritik mot dem) men det hade varit lättare för mig att se bilden som harmlös utan denna fruktansvärda gärning i färskt minne.

Jag har inget emot att vi har en hallowenparad i Åmål och jag har de senaste åren haft besökare, utklädda till oigenkännlighet som frågat ”bus eller godis” vid min dörr och när de kommer till mig får de både ”godis och bus”. Buset överraskar dem för det är de helt oförberedda på och det är jätteroligt.

Ingegerd Åhlstedt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.