2015-09-29 06:00

2015-09-29 06:00

Konstigt att kommunen inte ragerar på dålig kommunikation mellan Åmål och Mellerud

PENDLING

Överlevnad

Buss 721 mellan Åmål och Mellerud går endast helgfria vardagar, så också Närtrafiken. Buss 700 och 710 kör E45 hela veckan från Vänersborg/Trollhättan, från tidig morgon till sen kväll året runt men fortsätter inte upp till Åmål. 710 stannar i Mellerud och 700 går till Ed. E45 trafikeras alltså till Mellerud och från Åmål men inte mellan Mellerud och Åmål.

Nu reagerar V på regional nivå men det är märkligt att Åmåls politiker, oavsett kulör, finner sig i situationen. Kollektivtrafik är en absolut nödvändighet för landsbygdens överlevnad så låt bussen fortsätta E45 upp till Åmål!

Det är redan allt för många hus till salu längs sträckan och Åmål behöver väl fler invånare?

Isa Appelvik

Buss 721 mellan Åmål och Mellerud går endast helgfria vardagar, så också Närtrafiken. Buss 700 och 710 kör E45 hela veckan från Vänersborg/Trollhättan, från tidig morgon till sen kväll året runt men fortsätter inte upp till Åmål. 710 stannar i Mellerud och 700 går till Ed. E45 trafikeras alltså till Mellerud och från Åmål men inte mellan Mellerud och Åmål.

Nu reagerar V på regional nivå men det är märkligt att Åmåls politiker, oavsett kulör, finner sig i situationen. Kollektivtrafik är en absolut nödvändighet för landsbygdens överlevnad så låt bussen fortsätta E45 upp till Åmål!

Det är redan allt för många hus till salu längs sträckan och Åmål behöver väl fler invånare?

Isa Appelvik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.