2015-08-29 06:00

2015-08-29 06:00

Ordet Glupsk förknippat med negativa känslor

ÄNTLIGEN

Upplevelse

Äntligen någon som reagerat på matmässans i Fengersfors namn! För mig personligen och kanske för fler, är ordet Glupsk förknippat enbart med negativa känslor och tankar. Glupsk står för: roffa åt dig så mycket du kan, frosseri, girighet och så vidare.

Kanske dags att ändra namnet för att få ett litet positivt tänk om det jättefina och mycket välbesökta arrangemanget. Man bör ha med i tanken, att det är mer än det ätbara som lockar, som hantverk och utställningar

Lokalerna i sig själva, som ett tidsdokument, är en upplevelse.

Nyfiken på Dalsland – smakrikt på Dal.

Namnet Quittar inte

Äntligen någon som reagerat på matmässans i Fengersfors namn! För mig personligen och kanske för fler, är ordet Glupsk förknippat enbart med negativa känslor och tankar. Glupsk står för: roffa åt dig så mycket du kan, frosseri, girighet och så vidare.

Kanske dags att ändra namnet för att få ett litet positivt tänk om det jättefina och mycket välbesökta arrangemanget. Man bör ha med i tanken, att det är mer än det ätbara som lockar, som hantverk och utställningar

Lokalerna i sig själva, som ett tidsdokument, är en upplevelse.

Nyfiken på Dalsland – smakrikt på Dal.

Namnet Quittar inte

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.