2015-06-08 14:38

2015-06-08 14:38

Tack för informationen om Seaside

FASTIGHETSKÖP

Tack PD!

För information om Seaside och Åkabs roll i affären. Jag måste dock medge att det hade varit såväl klädsamt som både juridiskt och legalt korrekt att jag som vice ordförande i Åkab känt till, ja till och med varit involverad, i affären och processen kring densamma...

Skandal? Finner inget annat ord som passar bättre. Förvånad? Föga.

Peter Håkanson

VICE ORDFÖRANDE ÅMÅLS KOMMUNFASTIGHETER AB, ÅKAB

Tack PD!

För information om Seaside och Åkabs roll i affären. Jag måste dock medge att det hade varit såväl klädsamt som både juridiskt och legalt korrekt att jag som vice ordförande i Åkab känt till, ja till och med varit involverad, i affären och processen kring densamma...

Skandal? Finner inget annat ord som passar bättre. Förvånad? Föga.

Peter Håkanson

VICE ORDFÖRANDE ÅMÅLS KOMMUNFASTIGHETER AB, ÅKAB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.