2015-06-03 11:46

2015-06-03 11:46

Cyklister kryssar på trottoarerna

ÅMÅL

På 15 minuter passerade fem Ccklister på trottoaren utanför Rio, kryssandes i full fart mellan äldre i rullstol och rullatorer. Till och med en kvinna med ett litet barn bak, kryssade sig frampå trottoaren mellan gående!

Vi måste få slut på detta elände innan en allvarlig olycka inträffar, eller vad tycker polis och de styrande kommunpolitikerna?

Åmålsbo

På 15 minuter passerade fem Ccklister på trottoaren utanför Rio, kryssandes i full fart mellan äldre i rullstol och rullatorer. Till och med en kvinna med ett litet barn bak, kryssade sig frampå trottoaren mellan gående!

Vi måste få slut på detta elände innan en allvarlig olycka inträffar, eller vad tycker polis och de styrande kommunpolitikerna?

Åmålsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.