2015-05-16 06:00

2015-05-16 06:00

Kommunen sätter käppar i hjulet för företagare

PLANTAGET

Ogenomtänkt

Läste med stor förvåning hur de styrande i vår lilla kommun har satt stora käppar i hjulen för en företagare i Åmål, som vill finnas kvar och utvidga verksamheten, som behövs i en sjönära ort. Här är varje arbetstillfälle guld värt.

Sådant agerande från våra styrande sprider sig snabbt. Och skulle någon, mot förmodan, komma på tanken att etablera någon form av verksamhet i Åmål, så lär de tänka om.

Det verkar som, enligt Tholins kolumn, endast en satt sig emot det ogenomtänkta förslaget. Heder åt denne!

Angående framtida ”slottspark” a la Versailles, kan man bara höja på ögonbrynen. Lekplatsen i Plantaget är välbesökt och gräsmattan ofta använd som fotbollsplan och picknick-område. Hoppas att det nya förslaget är någon form av övergående ”vårkänslor”. Idéerna om slottspaviljonger och trädäck längs älven borde rinna ut, inte i sanden utan i Vänerns blåa bölja. Våra skattepengar bör användas mer övertänkt.

Läste och beskådade bilderna till ”Dagisbarn bjöd på cirkus”. Det ligger mycket arbete bakom, både från barnen och personalen. Men...Är det bara pojkarna som kan vara ”Starke Adolf” och flickorna som är lindansöser? Personalen kunde ha haft ett annat ”tänk” vid rolltillsättningen.

E. K-son

Läste med stor förvåning hur de styrande i vår lilla kommun har satt stora käppar i hjulen för en företagare i Åmål, som vill finnas kvar och utvidga verksamheten, som behövs i en sjönära ort. Här är varje arbetstillfälle guld värt.

Sådant agerande från våra styrande sprider sig snabbt. Och skulle någon, mot förmodan, komma på tanken att etablera någon form av verksamhet i Åmål, så lär de tänka om.

Det verkar som, enligt Tholins kolumn, endast en satt sig emot det ogenomtänkta förslaget. Heder åt denne!

Angående framtida ”slottspark” a la Versailles, kan man bara höja på ögonbrynen. Lekplatsen i Plantaget är välbesökt och gräsmattan ofta använd som fotbollsplan och picknick-område. Hoppas att det nya förslaget är någon form av övergående ”vårkänslor”. Idéerna om slottspaviljonger och trädäck längs älven borde rinna ut, inte i sanden utan i Vänerns blåa bölja. Våra skattepengar bör användas mer övertänkt.

Läste och beskådade bilderna till ”Dagisbarn bjöd på cirkus”. Det ligger mycket arbete bakom, både från barnen och personalen. Men...Är det bara pojkarna som kan vara ”Starke Adolf” och flickorna som är lindansöser? Personalen kunde ha haft ett annat ”tänk” vid rolltillsättningen.

E. K-son

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.