2015-02-12 15:59

2015-02-12 15:59

Pengarna har räckt förr

ÅMÅL: Om gatuunderhållet

Replik till SSU-ordföranden Simon Olofsson: Mitt inlägg gällde kritik mot det löpande underhållet av kommunens gator och dylikt – och inget annat.

Jag har större krav på vårt parti än att inte skylla alliansen för att det är deras fel att vi har en gatustandard som krackelerar varje vinter. Det beror ju inte på att alliansen spelar bra då och då, utan det är ju S som spelat dåligt och gett utrymme för alliansens intåg.

Som det är i dag så betalar vi arvsskatt på 32 procent, arbetsgivaravgift på 30 procent och som regel 25 procent på varor och tjänster. Detta fina system – där vi lämnar in halva lönen till stat och kommun – har räckt förr. Om man håller sig till det som det var tänkt till – och inget annat.


S-kattebetalare sedan 1976

Replik till SSU-ordföranden Simon Olofsson: Mitt inlägg gällde kritik mot det löpande underhållet av kommunens gator och dylikt – och inget annat.

Jag har större krav på vårt parti än att inte skylla alliansen för att det är deras fel att vi har en gatustandard som krackelerar varje vinter. Det beror ju inte på att alliansen spelar bra då och då, utan det är ju S som spelat dåligt och gett utrymme för alliansens intåg.

Som det är i dag så betalar vi arvsskatt på 32 procent, arbetsgivaravgift på 30 procent och som regel 25 procent på varor och tjänster. Detta fina system – där vi lämnar in halva lönen till stat och kommun – har räckt förr. Om man håller sig till det som det var tänkt till – och inget annat.


S-kattebetalare sedan 1976

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.