2015-02-09 12:58

2015-02-09 12:58

Vägprojekt tar tid

PD-insändare

Svar till S-kattebetalare sedan 1976: Jag tror att största delen av Åmål har märkt av de vägprojekt som ägt rum tidigare under hösten. Men kanske anser du att det inte räcker. Jag tar då mig friheten att påminna om att vägprojekt tar tid.

Dessutom så skulle mer pengar finnas till vägunderhåll i kommunerna om den rödgröna riksdagsbudgeten inte hade fälts av de fem borgerliga partierna.

Simon Olofsson,

SSU-ordförande, Åmål

Svar till S-kattebetalare sedan 1976: Jag tror att största delen av Åmål har märkt av de vägprojekt som ägt rum tidigare under hösten. Men kanske anser du att det inte räcker. Jag tar då mig friheten att påminna om att vägprojekt tar tid.

Dessutom så skulle mer pengar finnas till vägunderhåll i kommunerna om den rödgröna riksdagsbudgeten inte hade fälts av de fem borgerliga partierna.

Simon Olofsson,

SSU-ordförande, Åmål

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.