2015-02-04 11:26

2015-02-04 11:26

Det finns gott om plats för bussar på Kungsgatan

INSÄNDARE

Svar till Anders Gustafsson, Dals Långed: Efter många år som chaufför på både långtradare och buss, i in- och utrikestrafik, förstår jag inte ditt klagomål.

Det finns många städer och byar med små huvudgator som man får kryssa sig fram på. Vid ett otal tillfällen har jag fått använda både ratt och backväxel för att komma vidare, men det hör ju liksom till jobbet.

Sluta gnäll och vidga dina vyer lite, så märker du att Kungsgatan i Åmål, trots sina små rondeller och parkerade bilar, har gott om plats att ta sig fram på. Du nedvärderar ju dig själv som yrkesman, med din insändare.

Jag tycker stadsplaneraren gjort ett bra jobb. Grattis.

Det finns många städer och byar med små huvudgator som man får kryssa sig fram på. Vid ett otal tillfällen har jag fått använda både ratt och backväxel för att komma vidare, men det hör ju liksom till jobbet.

Sluta gnäll och vidga dina vyer lite, så märker du att Kungsgatan i Åmål, trots sina små rondeller och parkerade bilar, har gott om plats att ta sig fram på. Du nedvärderar ju dig själv som yrkesman, med din insändare.

Jag tycker stadsplaneraren gjort ett bra jobb. Grattis.

  • Pertti Högberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.