2015-01-23 09:48

2015-01-23 10:08

Medborgarna betalar kommunens löner

Vårdpersonal slits ut

Ignoreras

Jag bodde i Åmål tills jag var 19 år och flyttade för jobbet skull. Återvänder ofta till Åmål och hälsar på. Gång på gång får jag höra av vänner, bekanta och anställda av Åmåls kommun hur Åmålsborna ignoreras av kommunen.

Vet inte om Åmåls kommun har glömt att det är medborgarna som betalar deras löner..?

Hör och läser hur Åmåls kommun gång på gång jobbar emot de som främjar jobb, boende och kultur i Åmål. Tänker närmast på Skoogh och Per Enger som försökt föra en dialog utan resultat.

Kommunen leker med skattebetalarnas pengar i advokatkostnader och ger ett dåligt anseende utåt i onödiga konflikter, är det prestige eller bara arrogans som driver. Flera anställda berättar att kommunen är en dålig arbetsgivare som även försökt frysa julledigheterna för de som jobbar i vården, då kommunen inte hade råd eller saknade personal. Jag kallar det otillräcklig planering då jul kommer varje år,

Men kommunen ändrade sig efter påtryckning.

Man sliter ut denna vårdpersonal som är fantastisk!

Hur kan detta pågå i Åmål och ingen gör något det är för mig en gåta.

Jag bodde i Åmål tills jag var 19 år och flyttade för jobbet skull. Återvänder ofta till Åmål och hälsar på. Gång på gång får jag höra av vänner, bekanta och anställda av Åmåls kommun hur Åmålsborna ignoreras av kommunen.

Vet inte om Åmåls kommun har glömt att det är medborgarna som betalar deras löner..?

Hör och läser hur Åmåls kommun gång på gång jobbar emot de som främjar jobb, boende och kultur i Åmål. Tänker närmast på Skoogh och Per Enger som försökt föra en dialog utan resultat.

Kommunen leker med skattebetalarnas pengar i advokatkostnader och ger ett dåligt anseende utåt i onödiga konflikter, är det prestige eller bara arrogans som driver. Flera anställda berättar att kommunen är en dålig arbetsgivare som även försökt frysa julledigheterna för de som jobbar i vården, då kommunen inte hade råd eller saknade personal. Jag kallar det otillräcklig planering då jul kommer varje år,

Men kommunen ändrade sig efter påtryckning.

Man sliter ut denna vårdpersonal som är fantastisk!

Hur kan detta pågå i Åmål och ingen gör något det är för mig en gåta.

  • Anna Brandt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.