2018-04-12 09:10

2018-04-12 09:10

Huggormen är ett säkert vårtecken

ÅMÅL: Solvägg

Ormen ligger och pressar.

Bitte Bäckström har tagit den här fina bilden på en huggorm som slöar lite i den gassande solen. Ett vårtecken så gått som något. Bilden är taget vid den gamla betongfabriken på Mörtebol i Åmål nu i veckan.

Bitte Bäckström har tagit den här fina bilden på en huggorm som slöar lite i den gassande solen. Ett vårtecken så gått som något. Bilden är taget vid den gamla betongfabriken på Mörtebol i Åmål nu i veckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.