2017-12-15 12:31

2017-12-15 12:31

Fullmäktige uppvaktade 50-åring

ÅMÅL

Åmåls kommunfullmäktige brukar vid årets sista sammanträde uppvakta de ledamöter som under året fyllt jämna år.

I år var det bara en politiker som firades. Fredrik Bengtsson (S), som fyllde 50 år den 14 juni, fick när fullmäktigemötet avslutades i Päronsalen i stadshuset på luciakvällen ta emot en blomma av ordförande Laila Andrén.

I år var det bara en politiker som firades. Fredrik Bengtsson (S), som fyllde 50 år den 14 juni, fick när fullmäktigemötet avslutades i Päronsalen i stadshuset på luciakvällen ta emot en blomma av ordförande Laila Andrén.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.