2017-08-08 09:01

2017-08-08 09:01

50-årsdagen firas med familjen på Kreta

FÖDELSEDAG: Driver verktygsfirma i Motala

Robert Svanström från Åmål drev i många år Svanströms Verktyg i Åmål. Sedan i höstas driver han en ny verktygsfirma, i Motala.
I dag, den 8 augusti, fyller han 50 år och födelsedagen firas på semester med familjen.

Robert Svanström firar sin födelsedag i dag den 8 augusti med en vecka på Kreta tillsammans med nästan hela familjen. Han tycker det känns bra att fylla 50 år. I sommar har han haft semester och bland annat hälsat på släkt och varit i Malmö.

När han inte firar sin födelsedag på Kreta så driver han en verktygsfirma i Motala. Det företaget har han drivit sedan september.

Sålde i Åmål

Men under många år var han Åmålsföretagare, innan han sålde. Robert Svanström tog som anställd över Åmåls Verktygsindustri 2005 och döpte om företaget till Svanströms Verktyg. Efter utökning, fusion och ett par försäljningar är det i grunden samma Åmålsverkstad som sedan 2014 drivs av OSO Manufacturing.

En stor hobby Robert Svanström har är att fiska, men det hinns inte med lika ofta längre. Nu är största hobbyn att vara med familjen och släkten och att hålla på med huset.

Robert Svanström firar sin födelsedag i dag den 8 augusti med en vecka på Kreta tillsammans med nästan hela familjen. Han tycker det känns bra att fylla 50 år. I sommar har han haft semester och bland annat hälsat på släkt och varit i Malmö.

När han inte firar sin födelsedag på Kreta så driver han en verktygsfirma i Motala. Det företaget har han drivit sedan september.

Sålde i Åmål

Men under många år var han Åmålsföretagare, innan han sålde. Robert Svanström tog som anställd över Åmåls Verktygsindustri 2005 och döpte om företaget till Svanströms Verktyg. Efter utökning, fusion och ett par försäljningar är det i grunden samma Åmålsverkstad som sedan 2014 drivs av OSO Manufacturing.

En stor hobby Robert Svanström har är att fiska, men det hinns inte med lika ofta längre. Nu är största hobbyn att vara med familjen och släkten och att hålla på med huset.

  • Ina Sollander