2017-03-07 10:39

2017-03-07 14:02

Beatrice Andersson, 10 år, vill bli konstnär

FÖDELSEDAGAR: 10 år Karlstad

Den 7 mars fyller Beatrice Andersson från Karlstad 10 år. Hon kommer från Åmål och har nyligen flyttat till Karlstad och börjat på Kroppkärrsskolan.

När Beatrice blir stor vill hon helst av allt bli konstnär. Hon är mycket kreativ och älskar att teckna och pyssla. Hon tycker om djur och har två marsvin och ett akvarie med fiskar. Hennes allra största önskan är att få en hund. Beatrice gillar också att träna karate med sin pappa och yoga med sin mamma. Hennes storebror Ludvig spelar gärna tv-spel med henne.

Den 7 mars fyller Beatrice Andersson från Karlstad 10 år. Hon kommer från Åmål och har nyligen flyttat till Karlstad och börjat på Kroppkärrsskolan.

När Beatrice blir stor vill hon helst av allt bli konstnär. Hon är mycket kreativ och älskar att teckna och pyssla. Hon tycker om djur och har två marsvin och ett akvarie med fiskar. Hennes allra största önskan är att få en hund. Beatrice gillar också att träna karate med sin pappa och yoga med sin mamma. Hennes storebror Ludvig spelar gärna tv-spel med henne.