2015-10-05 12:24

2015-10-05 12:24

PD:s vinnare njöt i hockeyarenan

GRATTIS

Två glada tjejer från Åmål, Johanna Andrén och Ebba Gladh Pettersson, tog med sig sina pappor till Löfbergs Arena och matchen mellan Färjestad och Modo i lördags.

De åkte med som Provinstidningens gäster efter att ha vunnit tidningens frågetävling. Ja, egentligen är det bara Johanna som vann. Ebbas bror Jacob Gladh Pettersson var den som svarade rätt på frågan och hade tur i lottdragningen, men han var denna dag upptagen av spel i Klassinnebandyn – och fick skicka sin syster. Båda tjejerna håller på Färjestad och var mycket nöjda när FBK kunde vända matchen på slutet och vinna med 4–3. För Johanna Andrén var dessutom helgen dubbelt lyckad. Hon var med i det segrande laget i Klassinnebandyn för årskurs 4 på söndagen.

De åkte med som Provinstidningens gäster efter att ha vunnit tidningens frågetävling. Ja, egentligen är det bara Johanna som vann. Ebbas bror Jacob Gladh Pettersson var den som svarade rätt på frågan och hade tur i lottdragningen, men han var denna dag upptagen av spel i Klassinnebandyn – och fick skicka sin syster. Båda tjejerna håller på Färjestad och var mycket nöjda när FBK kunde vända matchen på slutet och vinna med 4–3. För Johanna Andrén var dessutom helgen dubbelt lyckad. Hon var med i det segrande laget i Klassinnebandyn för årskurs 4 på söndagen.