2018-07-09 06:36

2018-07-09 17:26

Man erkänner mord i Mellerud

MELLERUD: Make misstänks ha dödat sin fru

Strax efter klockan ett natten till måndag larmades polis och ambulans till Storgatan i Mellerud där en kvinna ska ha blivit svårt knivskuren i en lägenhet.
Efter polisförhör under måndagen har mannen erkänt mordet.

Under natten till måndagen fick polisen in flera larm om en skadad kvinna. Kvinnan, som var i 40-årsåldern, hade knivhuggits i en lägenhet i Mellerud. När polispatrullen kom till lägenheten gjordes ett försök till återupplivning. Polis och ambulanspersonal gjorde hjärt- och lungräddning, men det konstaterades att kvinnan hade avlidit.

Fler personer

I lägenheten befann sig hennes 50-årige make tillsammans med några andra personer. Maken greps under natten till måndagen och anhölls misstänkt för mord. Kvinnan hade flera stickskador på sin kropp.

Anhölls på måndagen

En förundersökning gällande mord inleddes och brottsplatsen spärrades under måndagsnatten av i väntan på teknisk undersökning. Polisen genomförde även en dörrknackning i fastigheten under natten till måndagen.

Den man som greps misstänkt för mord blev efter förhör under måndagen anhållen av åklagare. Mannen har sedan i polisförhör erkänt gärningen, skriver polisen på sin hemsida.

Under natten till måndagen fick polisen in flera larm om en skadad kvinna. Kvinnan, som var i 40-årsåldern, hade knivhuggits i en lägenhet i Mellerud. När polispatrullen kom till lägenheten gjordes ett försök till återupplivning. Polis och ambulanspersonal gjorde hjärt- och lungräddning, men det konstaterades att kvinnan hade avlidit.

Fler personer

I lägenheten befann sig hennes 50-årige make tillsammans med några andra personer. Maken greps under natten till måndagen och anhölls misstänkt för mord. Kvinnan hade flera stickskador på sin kropp.

Anhölls på måndagen

En förundersökning gällande mord inleddes och brottsplatsen spärrades under måndagsnatten av i väntan på teknisk undersökning. Polisen genomförde även en dörrknackning i fastigheten under natten till måndagen.

Den man som greps misstänkt för mord blev efter förhör under måndagen anhållen av åklagare. Mannen har sedan i polisförhör erkänt gärningen, skriver polisen på sin hemsida.

  • Ina Sollander

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.