2018-04-12 18:36

2018-04-12 18:36

En till sjukhus efter krock

MELLERUD

Två bilar kolliderade på torsdagseftermiddagen på vägen mellan Mellerud och Dals Rostock.

En person ska ha först med ambulans till NÄL med okända skador.

Olyckan inträffade 17.16 på torsdagseftermiddagen.

 

En person ska ha först med ambulans till NÄL med okända skador.

Olyckan inträffade 17.16 på torsdagseftermiddagen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.