2017-04-19 14:49

2017-04-24 18:18

Misstänkt blir kvar i häktet

MELLERUD

Den 52-åriga kvinna från Mellerud som anhölls misstänkt för mordförsök alternativt grov misshandel den 8 april blir kvar i häktet.

Detta bestämdes vid en häktningsförhandling som hölls i Vänersborgs tingsrätt förra onsdagen. Förlängningen gäller till och med den 26 april.

Kvinnan greps i en lägenhet, där hon befann sig med en stickskadad man. Skadorna var inte värre än att mannen ganska snart därefter kunde återvända hem. I polisförhör ska kvinnan nekat till brott, men medgett vissa omständigheter kring händelsen.

Detta bestämdes vid en häktningsförhandling som hölls i Vänersborgs tingsrätt förra onsdagen. Förlängningen gäller till och med den 26 april.

Kvinnan greps i en lägenhet, där hon befann sig med en stickskadad man. Skadorna var inte värre än att mannen ganska snart därefter kunde återvända hem. I polisförhör ska kvinnan nekat till brott, men medgett vissa omständigheter kring händelsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.