2016-09-20 09:09

2016-09-20 09:09

Motorcyklist smet från olycksplats

MELLERUD

Ett misstänkt fall av smitning från olycksplats inträffade i Melleruds kommun på söndagsmorgonen.

När en man skulle svänga av E45 mot Åsebro dök det upp en oregistrerad motorcykel som höll mycket hög hastighet i mötande vägbana.

För att undvika kollision väjde bilföraren och körde på en vägskylt i stället. Motorcyklisten fortsatte norrut, utan att stanna, medan bilisten åkte till polishuset i Mellerud för att polisanmäla händelsen och visa plåtskadorna som hans fordon hade drabbats av.

När en man skulle svänga av E45 mot Åsebro dök det upp en oregistrerad motorcykel som höll mycket hög hastighet i mötande vägbana.

För att undvika kollision väjde bilföraren och körde på en vägskylt i stället. Motorcyklisten fortsatte norrut, utan att stanna, medan bilisten åkte till polishuset i Mellerud för att polisanmäla händelsen och visa plåtskadorna som hans fordon hade drabbats av.