2016-09-16 12:45

2016-09-16 12:45

Landshövdingen besöker Mellerud

MELLERUD

På onsdag i nästa vecka besöker landshövding Lars Bäckström Melleruds kommun. På programmet står möte med kommunstyrelsens vice ordförande Eva Pärsson och kommunchefen Ingmar Johansson samt besök på ett par utvalda platser i kommunen.

Bland annat besöks Joab i Dals Rostock och fotbollsklubben Kroppefjälls IF, som startade ett asylboende i Dals Rostock för två år sedan.

På onsdag i nästa vecka besöker landshövding Lars Bäckström Melleruds kommun. På programmet står möte med kommunstyrelsens vice ordförande Eva Pärsson och kommunchefen Ingmar Johansson samt besök på ett par utvalda platser i kommunen.

Bland annat besöks Joab i Dals Rostock och fotbollsklubben Kroppefjälls IF, som startade ett asylboende i Dals Rostock för två år sedan.