2016-09-06 08:34

2016-09-06 11:16

Dramatisk brand i timmerbil

KÖPMANNEBRO

(UPPDATERAD) Under tisdagsmorgonen var det stopp på E45 i båda riktningar, sedan det brunnit i en timmerbil som stod på en avfartsväg till europavägen. Bilister uppmanades att om möjligt välja alternativa vägar.

Det var föraren själv som slog larm om branden och räddningstjänsterna i Mellerud och Brålanda skickade till platsen. Det brann ganska rejält men brandmännen lyckades begränsa branden till motorrummet.

Timmerbilens chaufför klarade sig helt oskadd. Det är ännu inte klarlagt vad som orsakade branden, men troligen rör det sig om ett tekniskt fel.

Ganska snart kunde polisen släppa på trafiken igen i båda riktningarna.

 

Det var föraren själv som slog larm om branden och räddningstjänsterna i Mellerud och Brålanda skickade till platsen. Det brann ganska rejält men brandmännen lyckades begränsa branden till motorrummet.

Timmerbilens chaufför klarade sig helt oskadd. Det är ännu inte klarlagt vad som orsakade branden, men troligen rör det sig om ett tekniskt fel.

Ganska snart kunde polisen släppa på trafiken igen i båda riktningarna.