2016-07-04 16:19

2016-07-04 16:19

Berusning under Kanalyran

MELLERUD

Under natten till söndag transporterades en berusad person, som troligtvis hade varit med under Kanalyrans festligheter, från Linnégatan i Mellerud till Åmåls polisstation. Personen fick övernatta på stationen för att nyktra till.

Under natten till söndag transporterades en berusad person, som troligtvis hade varit med under Kanalyrans festligheter, från Linnégatan i Mellerud till Åmåls polisstation. Personen fick övernatta på stationen för att nyktra till.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.