2016-05-23 14:42

2016-05-23 14:42

Maskiner stals vid inbrott

MELLERUD

Strax före klockan 07 på söndagsmorgonen upptäcktes att ett företag på Landsvägsgatan i centrala Mellerud har utsatts för inbrott.

Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att avlägsna ett galler och rutor i ett fönster. Stöldgodset består av ett antal maskiner, bland annat grästrimmer, motorsågar samt diverse verktyg. Ägaren larmades till platsen när inbrottslarmet utlöstes, men ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Polisens tekniker har säkrat vissa spår på brottsplatsen.

Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att avlägsna ett galler och rutor i ett fönster. Stöldgodset består av ett antal maskiner, bland annat grästrimmer, motorsågar samt diverse verktyg. Ägaren larmades till platsen när inbrottslarmet utlöstes, men ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Polisens tekniker har säkrat vissa spår på brottsplatsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.