2016-05-23 14:42

2016-05-23 14:42

Maskiner stals vid inbrott

MELLERUD

Strax före klockan 07 på söndagsmorgonen upptäcktes att ett företag på Landsvägsgatan i centrala Mellerud har utsatts för inbrott.

Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att avlägsna ett galler och rutor i ett fönster. Stöldgodset består av ett antal maskiner, bland annat grästrimmer, motorsågar samt diverse verktyg. Ägaren larmades till platsen när inbrottslarmet utlöstes, men ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Polisens tekniker har säkrat vissa spår på brottsplatsen.

Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att avlägsna ett galler och rutor i ett fönster. Stöldgodset består av ett antal maskiner, bland annat grästrimmer, motorsågar samt diverse verktyg. Ägaren larmades till platsen när inbrottslarmet utlöstes, men ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Polisens tekniker har säkrat vissa spår på brottsplatsen.