2016-05-11 12:59

2016-05-11 12:59

Vattenskoter blev stulen

MELLERUD

En vattenskoter på kärra har stulits från ett företag i Mellerud.

Händelsen upptäcktes och polisanmäldes sent på tisdagskvällen. Tjuven eller tjuvarna har förmodligen hakat kärran på en bil och lämnat platsen, utan att väcka några misstankar bland förbipasserande och kringboende. Ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Vattenskotern är några år gammal, men ser ut att vara i nyskick.

Händelsen upptäcktes och polisanmäldes sent på tisdagskvällen. Tjuven eller tjuvarna har förmodligen hakat kärran på en bil och lämnat platsen, utan att väcka några misstankar bland förbipasserande och kringboende. Ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Vattenskotern är några år gammal, men ser ut att vara i nyskick.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.