2016-05-09 09:26

2016-05-09 09:26

Man skadad i mc-olycka

MELLERUD

En motorcyklist, en man, skadades lindrigt i en olycka som inträffade i Mellerud på lördagseftermiddagen.

Föraren hämtades av ambulans och transporterades till Näl för omplåstring. Upprinnelsen till olyckan var att motorcykelföraren blev tvungen att tvärbromsa när en personbil skulle vända i närheten av den norra E45-rondellen, varpå motorcyklisten for av sadeln och gled ett stycke på asfalten. Det fins inga misstankar om brott i samband med olyckstillfället.

Föraren hämtades av ambulans och transporterades till Näl för omplåstring. Upprinnelsen till olyckan var att motorcykelföraren blev tvungen att tvärbromsa när en personbil skulle vända i närheten av den norra E45-rondellen, varpå motorcyklisten for av sadeln och gled ett stycke på asfalten. Det fins inga misstankar om brott i samband med olyckstillfället.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.