2016-03-31 08:47

2016-03-31 08:47

Nostalgirock på Kulturbruket

MELLERUD

Fyra artister som har gett många danssugna musikälskare minnen för livet.

Det är The Mule Skinner Band i ett nötskal. På lördag intar gruppen Kulturbruket i Mellerud.

The Mule Skinner Band består av Gert Lengstrand, Bjarne Lundqvist, samt tvillingbröderna Göran och Håkan Liljeblad. Alla har i olika omgångar varit medlemmar i dansbandet Streaplers, som då var en pop- och rockorkester.

Det är The Mule Skinner Band i ett nötskal. På lördag intar gruppen Kulturbruket i Mellerud.

The Mule Skinner Band består av Gert Lengstrand, Bjarne Lundqvist, samt tvillingbröderna Göran och Håkan Liljeblad. Alla har i olika omgångar varit medlemmar i dansbandet Streaplers, som då var en pop- och rockorkester.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.