2016-02-10 16:11

2016-02-10 16:11

Stal plånbok på Systembolaget

MELLERUD

En 53-årig man ställs inför rätta efter en stöld som han gjorde sig skyldig till i Mellerud strax innan årsskiftet.

På ortens systembolag plockade 53-åringen på sig en annan mans plånbok, vilken bland annat innehöll cirka 1 000 kronor i kontanter. 53-åringen erkänner brott och kommer med största sannolikhet att få betala skadestånd till den drabbade mannen.

På ortens systembolag plockade 53-åringen på sig en annan mans plånbok, vilken bland annat innehöll cirka 1 000 kronor i kontanter. 53-åringen erkänner brott och kommer med största sannolikhet att få betala skadestånd till den drabbade mannen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.