2016-01-15 15:18

2016-01-15 15:18

Kvinna hotades med bord och bildäck

MELLERUD

När en kvinna sade till en man att han störde boende i en fastighet blev hon attackerad verbalt. Nu stäms mannen för olaga hot.

Händelsen inträffade i Melleruds kommun förra sommaren.

Efter tillsägningen ska mannen bland annat ha hotat att smälla ett bord i kvinnans huvud, kasta bildäck på henne och sagt att hon ska passa sig, eftersom han tidigare har misshandlat en person grovt. Mannen har gjort vissa medgivanden.

Händelsen inträffade i Melleruds kommun förra sommaren.

Efter tillsägningen ska mannen bland annat ha hotat att smälla ett bord i kvinnans huvud, kasta bildäck på henne och sagt att hon ska passa sig, eftersom han tidigare har misshandlat en person grovt. Mannen har gjort vissa medgivanden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.