2016-01-11 10:40

2016-01-11 10:40

Bil i diket på grund av halka

MELLERUD

En singelolycka inträffade vid åttatiden på lördagskvällen på E45 strax norr om Mellerud.

När personal från räddningstjänst och ambulans och ambulans anlände till platsen hade förare och passagerare redan tagit sig ut ur fordonet, utan några fysiska skador. Förmodligen fick bilen sladd på den då snöhalkiga vägbanan och körde i diket. Olyckan inträffade i södergående riktning i höjd med Sapphult.

När personal från räddningstjänst och ambulans och ambulans anlände till platsen hade förare och passagerare redan tagit sig ut ur fordonet, utan några fysiska skador. Förmodligen fick bilen sladd på den då snöhalkiga vägbanan och körde i diket. Olyckan inträffade i södergående riktning i höjd med Sapphult.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.