2015-12-04 18:41

2015-12-04 18:41

35-åring nedslagen med batong

MELLERUD

Förra helgen inträffade en grov misshandel i centrala Mellerud.

Offret, en 35-årig man, polisanmälde händelsen två dagar senare, i tisdags. Misshandeln ska ha inträffat när mannen var på väg och blev vittne till ett bråk utanför systembolaget. 35-åringen försökte medla mellan parterna, men blev då själv slagen i huvudet med en batong, varpå han föll till marken. Efter ytterligare några slag mot huvudet svimmade mannen och när han vaknade blev han sydd samt omplåstrad av ambulanspersonal.

Offret, en 35-årig man, polisanmälde händelsen två dagar senare, i tisdags. Misshandeln ska ha inträffat när mannen var på väg och blev vittne till ett bråk utanför systembolaget. 35-åringen försökte medla mellan parterna, men blev då själv slagen i huvudet med en batong, varpå han föll till marken. Efter ytterligare några slag mot huvudet svimmade mannen och när han vaknade blev han sydd samt omplåstrad av ambulanspersonal.