2015-12-02 17:57

2015-12-02 17:57

Man misstänkt för rattfylleri

MELLERUD

Vid tretiden på måndagseftermiddagen stoppade polis en personbil för kontroll i Åsnebyn söder om Mellerud.

Bakom ratten satt en man, som visade tecken som kunde tyda på drogpåverkan, varför han togs med för provtagning. Förutom rattfylleri är mannen misstänkt för grov olovlig körning, då han inte har något körkort.

Bakom ratten satt en man, som visade tecken som kunde tyda på drogpåverkan, varför han togs med för provtagning. Förutom rattfylleri är mannen misstänkt för grov olovlig körning, då han inte har något körkort.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.