2015-11-30 10:45

2015-11-30 10:45

Totalrenoverad butik nyinvigdes

MELLERUD: Festlig inramning

Efter ett långvarigt och omfattande renoveringsarbete slog Hemköp i Mellerud upp portarna på nytt i lördags.

Butiken, som ligger vid Köpmantorget, har varit stängd sedan månadsskiftet september–oktober. För att locka tillbaka gamla kunder och nyfikna förstagångsbesökare satsades en hel del på smakupplevelser i samband med nyinvigningen. Utanför ingången serverades julskinka direkt från grillen och det fanns även möjlighet att testa rökt lax från Upperud.

Inne i själva butiken hälsades besökarna välkomna med glögg och pepparkakor.

Butiken, som ligger vid Köpmantorget, har varit stängd sedan månadsskiftet september–oktober. För att locka tillbaka gamla kunder och nyfikna förstagångsbesökare satsades en hel del på smakupplevelser i samband med nyinvigningen. Utanför ingången serverades julskinka direkt från grillen och det fanns även möjlighet att testa rökt lax från Upperud.

Inne i själva butiken hälsades besökarna välkomna med glögg och pepparkakor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.