2015-11-30 16:29

2015-11-30 16:29

Pengar och smycken stals vid villainbrott

MELLERUD

Ett villainbrott polisanmäldes natten mot söndagen på Bergsgatan i Mellerud.

Tjuven eller tjuvarna ska ha tagit sig in genom att bryta upp altandörren. Stöldgodset består av diverse teknisk utrustning, smycken och en okänd summa kontanter. Polisens tekniker undersökte villan i går, måndags, men det är oklart om de har hittat några spår efter gärningsmännen.

Tjuven eller tjuvarna ska ha tagit sig in genom att bryta upp altandörren. Stöldgodset består av diverse teknisk utrustning, smycken och en okänd summa kontanter. Polisens tekniker undersökte villan i går, måndags, men det är oklart om de har hittat några spår efter gärningsmännen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.