2015-11-30 16:29

2015-11-30 16:29

Kvinna blev slagen av man

MELLERUD

En kvinna polisanmälde på söndagsmorgonen att hon under natten hade blivit slagen av en man.

Paret känner varandra sedan tidigare. Misshandeln ska bland annat ha bestått av knytnävsslag, men den drabbade kvinnan behövde inte uppsöka vård. Polis har ännu inte förhört den utpekade gärningsmannen.

Paret känner varandra sedan tidigare. Misshandeln ska bland annat ha bestått av knytnävsslag, men den drabbade kvinnan behövde inte uppsöka vård. Polis har ännu inte förhört den utpekade gärningsmannen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.