2015-11-28 13:02

2015-11-28 13:09

Välbesökt julmarknad

MELLERUD: Mysig marknad vid herrgård

Just nu är det julrknader i varje buske.

Förra helgen var det julmarknad vid Ekholms herrgård alldeles intill Gunnarsnäs kyrka mellan Mellerud och Dals Rostock. Hantverkare och försöljare fanns förstås på plats och barnen ficck okså åka häst och vagn.

Förra helgen var det julmarknad vid Ekholms herrgård alldeles intill Gunnarsnäs kyrka mellan Mellerud och Dals Rostock. Hantverkare och försöljare fanns förstås på plats och barnen ficck okså åka häst och vagn.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.