2015-11-13 17:23

2015-11-13 17:23

Blev sparkad på bröstkorgen

ÅSENSBRUK

Ett misstänkt fall av misshandel polisanmäldes på torsdagseftermiddagen i Åsensbruk.

Anmälaren uppger sig ha blivit sparkad i bröstet av en annan person, som sedan försvann från platsen. Det oklart vilka eventuella skador som uppstod av sparken. Den utpekade gärningspersonen är känd av polisen sedan tidigare, men har ännu inte förhörts om torsdagens händelse.

Anmälaren uppger sig ha blivit sparkad i bröstet av en annan person, som sedan försvann från platsen. Det oklart vilka eventuella skador som uppstod av sparken. Den utpekade gärningspersonen är känd av polisen sedan tidigare, men har ännu inte förhörts om torsdagens händelse.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.