2015-10-23 15:47

2015-10-23 15:47

Man häktad för flera bilstölder

DALS ROSTOCK

En 36-årig man från Dals Rostock häktades i onsdags, misstänkt för flera tillgrepp av fotskaffningsmedel.

Därmed blir mannen kvar på polishuset i Trollhättan, där han har suttit sedan han greps i början av oktober. Stölderna ska ha drabbat tre olika bilhandlare i Trollhättan och Vänersborgs kommuner mellan den 18 maj och den 16 oktober i år.

Därmed blir mannen kvar på polishuset i Trollhättan, där han har suttit sedan han greps i början av oktober. Stölderna ska ha drabbat tre olika bilhandlare i Trollhättan och Vänersborgs kommuner mellan den 18 maj och den 16 oktober i år.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.