2018-08-10 13:15

2018-08-10 13:15

Isabella Lövin (MP) gästar Åmål

POLITIK

På söndag gästas Miljöpartiet i Åmål av Sveriges vice satsminister och klimatminister Isabella Lövin.

Med på mötet är riksdagsledamot Emma Nohrén. På agendan står klimatfrågor och vänerfrågor. Riksfrågor tas upp, som bränslealternativ, men också region- och samverkansfrågor som vattennivåer och en allt mer igenväxande Vänern. Hur man kan utveckla fritidsbåtlivet till mera hållbart, tömning av latriner med mera.

Söndagens möte med Miljöpartierna i Åmål inleds med mingel utanför Marinan, varefter Isabella Lövin och föranmälda besökare äntrar Vänervåg för en tur.

Med på mötet är riksdagsledamot Emma Nohrén. På agendan står klimatfrågor och vänerfrågor. Riksfrågor tas upp, som bränslealternativ, men också region- och samverkansfrågor som vattennivåer och en allt mer igenväxande Vänern. Hur man kan utveckla fritidsbåtlivet till mera hållbart, tömning av latriner med mera.

Söndagens möte med Miljöpartierna i Åmål inleds med mingel utanför Marinan, varefter Isabella Lövin och föranmälda besökare äntrar Vänervåg för en tur.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.