2018-08-08 13:27

2018-08-08 13:28

Torget i Åmål stängs av

ÅMÅL: Förstärkningar ska göras

Ån ska renoveras och torget i Åmål stängs därför av. I stället blir det torghandel på Torggatan.

På grund av renovering av fördämningar i Åmålsån mellan Kungsbron och Kyrkobron kommer torget, både parkering och torgyta, att stängas av från och med måndag i nästa vecka, under perioden 13-24 augusti. Detta skriver kommunen på sin hemsida.

För att torghandel ändå ska kunna bedrivas under denna period kommer kommunen att upplåta Torggatan mellan Kungsgatan och Kyrkogatan för torghandel. Gatudelen stängs därför av för trafik.

Trafik till Måkeberg och gästhamnen kommer att vägvisas via Lunnegatan.

På grund av renovering av fördämningar i Åmålsån mellan Kungsbron och Kyrkobron kommer torget, både parkering och torgyta, att stängas av från och med måndag i nästa vecka, under perioden 13-24 augusti. Detta skriver kommunen på sin hemsida.

För att torghandel ändå ska kunna bedrivas under denna period kommer kommunen att upplåta Torggatan mellan Kungsgatan och Kyrkogatan för torghandel. Gatudelen stängs därför av för trafik.

Trafik till Måkeberg och gästhamnen kommer att vägvisas via Lunnegatan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.