2018-04-16 10:43

2018-04-16 10:43

Tidigare president får ny roll

ÅMÅL: Inner Wheel har utsett Åmålsbon Ann-Sofie Ågren till hedersmedlem

Kvinnonätverket Inner Wheel passade på att utse Åmålsbon Anne-Sofie Ågren till aktiv hedersmedlem vid distriktets senaste månadsmöt.

Det var i början av förra veckan som Inner Wheel Distrikt 236, dit Dalsland räknas, sammanstrålade senast. Medlemmarna möttes vid en arabisk livsmedelsbutik i centrala Vänersborg för lite gemensamt botaniserande, innan sällskapet begav sig till sin fasta lokal i Lagergrenska huset. Där utsågs Anne-Sofie Ågren till aktiv hedersmedlem. Tidigare under sina 30 år i nätverket har hon bland annat varit rådssekreterare, distriktssekreterare och distriktspresident.

Det var i början av förra veckan som Inner Wheel Distrikt 236, dit Dalsland räknas, sammanstrålade senast. Medlemmarna möttes vid en arabisk livsmedelsbutik i centrala Vänersborg för lite gemensamt botaniserande, innan sällskapet begav sig till sin fasta lokal i Lagergrenska huset. Där utsågs Anne-Sofie Ågren till aktiv hedersmedlem. Tidigare under sina 30 år i nätverket har hon bland annat varit rådssekreterare, distriktssekreterare och distriktspresident.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.