2018-03-12 15:04

2018-03-12 15:04

Drogade män stoppades

ÅMÅL

Två män, den ene 40-årsåldern och den andre i 20-årsåldern, är misstänkta för ringa narkotikabrott i Åmål.

Männen stoppades av polis på Kungsgatan natten mot söndagen och eftersom det direkt uppstod misstanke om narkotikapåverkan medtogs båda männen för provtagning. Proverna visade också att de hade narkotika i kroppen.

Männen stoppades av polis på Kungsgatan natten mot söndagen och eftersom det direkt uppstod misstanke om narkotikapåverkan medtogs båda männen för provtagning. Proverna visade också att de hade narkotika i kroppen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.