2018-02-13 12:24

2018-02-13 12:24

Två yngre män i slagsmål

ÅMÅL

Två yngre män råkade i bråk vid en bostad på Odengatan i Åmål på söndagskvällen. En 26-åring och en 23-åring hade råkat i luven på varandra. En polispatrull kallades till platsen och det konstaterades att båda hade skadats.

Händelsen utmynnade i en polisanmälan om misshandel – och en motanmälan.

Två yngre män råkade i bråk vid en bostad på Odengatan i Åmål på söndagskvällen. En 26-åring och en 23-åring hade råkat i luven på varandra. En polispatrull kallades till platsen och det konstaterades att båda hade skadats.

Händelsen utmynnade i en polisanmälan om misshandel – och en motanmälan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.