2018-01-12 10:50

2018-01-12 10:50

20-åring fick böter för drograttfylleri

ÅMÅL

En 20-årig Åmålsbo döms till 50 dagsböter för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Eftersom fängelse ingår i straffskalan, ska också mannen betala 800 kronor i avgift till brottrsofferfonden.

20-åringen stoppades i bil på väg mellan Säffle och hemmet i Åmål den 23 september förra året. Av den analysrapport som åberopas så hade mannen narkotika i blodet vid tillfället. Mannen har hela tiden nekat till brott.

Eftersom fängelse ingår i straffskalan, ska också mannen betala 800 kronor i avgift till brottrsofferfonden.

20-åringen stoppades i bil på väg mellan Säffle och hemmet i Åmål den 23 september förra året. Av den analysrapport som åberopas så hade mannen narkotika i blodet vid tillfället. Mannen har hela tiden nekat till brott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.