2017-12-07 06:00

2017-12-07 06:00

Samarbete om lucka i julkalendern

ÅMÅL: Välkomna till Tidningshuset

I dag är det Tidningshusets tur att vara lucka i Åmåls egen adventskalender. Provinstidningen Dalsland är med för fjärde året i rad, men numera är PD inte ensamt i Tidningshuset. Sammanlagt sex företag finns i huset och samsas i år om arrangemanget.

Fastigheten har köpts av Åmålsföretaget Jobbakuten, som har hyrt ut lokaler på andra och tredje våningen i huset till en rad företag. Den här gången är det därför sex företag som tillsammans bjuder in till lucköppning – i hela Tidningshuset.

Förutom PD och Jobbakuten, även Söderberg & Partner AB, SLL Energi & Infrastruktur AB, Plastkonsult GF AB och Radio 45.

– Vi tycker det är glädjande och hedrande att de nya ägarna till fastigheten valt att även fortsättningsvis kalla den Tidningshuset, säger Provinstidningens chefredaktör Ove Rydh.

– Vi finns som tidigare kvar på bottenvåningen i byggnaden. Besökare är hjärtligt välkomna att fira vår 106-årsdag tillsammans med oss. PD fyllde år i går, den 6 december, och lucköppningen kommer hos oss att bli extra festlig.

Tidningens redaktion, reception och säljavdelning är öppen. För den som är prenumerant och ännu inte har kommit i gång med sin inloggning till digitala PD, så har vi möjlighet att hjälpa till.

– Kom in till oss och snacka tidning. Både annonssäljare och journalister finns på plats, säger Ove Rydh.

Under lucköppningens timme, från kl. 16, arrangeras en gemensam tipspromenad med fina priser. Promenaden går genom hela Tidningshuset, vilket ger ett bra tillfälle att besöka husets samtliga hyresgäster för att se vad de har på gång.

Fastigheten har köpts av Åmålsföretaget Jobbakuten, som har hyrt ut lokaler på andra och tredje våningen i huset till en rad företag. Den här gången är det därför sex företag som tillsammans bjuder in till lucköppning – i hela Tidningshuset.

Förutom PD och Jobbakuten, även Söderberg & Partner AB, SLL Energi & Infrastruktur AB, Plastkonsult GF AB och Radio 45.

– Vi tycker det är glädjande och hedrande att de nya ägarna till fastigheten valt att även fortsättningsvis kalla den Tidningshuset, säger Provinstidningens chefredaktör Ove Rydh.

– Vi finns som tidigare kvar på bottenvåningen i byggnaden. Besökare är hjärtligt välkomna att fira vår 106-årsdag tillsammans med oss. PD fyllde år i går, den 6 december, och lucköppningen kommer hos oss att bli extra festlig.

Tidningens redaktion, reception och säljavdelning är öppen. För den som är prenumerant och ännu inte har kommit i gång med sin inloggning till digitala PD, så har vi möjlighet att hjälpa till.

– Kom in till oss och snacka tidning. Både annonssäljare och journalister finns på plats, säger Ove Rydh.

Under lucköppningens timme, från kl. 16, arrangeras en gemensam tipspromenad med fina priser. Promenaden går genom hela Tidningshuset, vilket ger ett bra tillfälle att besöka husets samtliga hyresgäster för att se vad de har på gång.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.