2017-04-20 15:17

2017-04-20 15:17

Samma klocka visar olika tid

ÅMÅL

Det är problem med klockan på torget i Åmål. Det visar sig genom att en eller flera av urtavlorna visar olika tider.

”Vi har vid flera tillfällen ställt rätt klockan men felet återkommer så nu har vi bett leverantören att åtgärda felet. Vår avsikt är att klockan snart ska fungera som den ska. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse”, skriver kommunen på sin hemsida.

Den nya klockan, i engelsk stil, på Åmåls torg invigdes den 6 juli i fjol.

Det är problem med klockan på torget i Åmål. Det visar sig genom att en eller flera av urtavlorna visar olika tider.

”Vi har vid flera tillfällen ställt rätt klockan men felet återkommer så nu har vi bett leverantören att åtgärda felet. Vår avsikt är att klockan snart ska fungera som den ska. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse”, skriver kommunen på sin hemsida.

Den nya klockan, i engelsk stil, på Åmåls torg invigdes den 6 juli i fjol.