2016-10-10 13:05

2016-10-10 13:05

Bilist vinglade fram på E45

ÅNIMSKOG

Den 29-årige mannen vinglade fram i bil på E45 i Ånimskog i januari i år. Han körde fort och flera gånger körde han över i motsatt körfält, så att mötande bilar fick köra ned i vägrenen.

När polis stoppade honom misstänktes han vara påverkad och han medfördes för blodprovstagning. Blodprovet visade att 29-åringen använt medicinen alprazolam i stora mängder och att han också var påverkad av amfetamin. Mannen åtalas nu för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott.

29-åringen erkänner brott, men anser inte att brottet är att bedöma som grovt.

När polis stoppade honom misstänktes han vara påverkad och han medfördes för blodprovstagning. Blodprovet visade att 29-åringen använt medicinen alprazolam i stora mängder och att han också var påverkad av amfetamin. Mannen åtalas nu för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott.

29-åringen erkänner brott, men anser inte att brottet är att bedöma som grovt.